MESIN EXTRUDING FILAMEN PLASTIK

Wiwit diadegaké ing taun 2002

babagan awake dhewe

sugeng rawuh

Qingdao Zhuoya Machinery Co., Ltd.yaiku perusahaan ilmu pengetahuan lan teknologi sing digabungake karo riset lan pangembangan, fabrikasi, dodolan lan layanan, kanthi profesional melu ing pabrik plastik ngolah peralatan lengkap utamane peralatan lini produksi filamen plastik.Kita ahli ing manufaktur sapu plastik & sikat filamen extruding baris mesin, tali plastik filamen extruding mesin line, plastik sintetik rambut filamen extruding mesin line, plastik sintetik bulu mata palsu filamen extruding baris mesin, plastik safety net filamen extruding mesin line, plastik Nylon filamen extruding baris mesin , kabel plastik extruding mesin line.

maca liyane

Warta & Acara

menyang kita
maca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita